Actueel Nieuws

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuws, wetenswaardigheden, actuele ontwikkelingen en leuke tips...

Nederlanders positief over duurzame energie

De organisatie Over Morgen en onderzoekbureau MarketResponse hebben onderzoek uitgevoerd naar een hoe belangrijk Nederlanders duurzaamheid vinden in hun woonomgeving. Uit dit onderzoek blijkt dat 80% van de deelnemers dit essentieel vindt. Er is daarnaast gevraagd wat de deelnemers van duurzame energie vinden en dit zijn de belangrijkste uitkomsten. 

 

Duurzame energie is belangrijk voor een duurzame stad 

Het grootste gedeelte van de eindgebruikers hechten veel waarde aan duurzame energie in hun woonomgeving. Hierbij kiezen de eindgebruikers als eerst voor het isoleren van hun woning, gevolgd door energiezuinige straatverlichting en het gebruik van zonnepanelen op het dak. 

 

Nederlanders erg positief over energietransitie 

Uit het onderzoek is ook naar voren gekomen dat de deelnemers erg positief zijn over duurzame energie. Zo kiest 85% ervoor om meer gebruik te maken van zonne-energie en 72% voor meer windenergie. 

 

Positieve uitkomen voor duurzaamheid

De uitkomsten uit het onderzoek van de organisaties zijn erg positief. Nederlanders in alle leeftijdscategorieën en met verschillende inkomens vinden duurzame energie belangrijk en zien het net hiervan in. Dit een zeer goed gegeven voor de toekomst van duurzame energie. 

 

Bron: binnenlandsbestuur.nl

 

 

 Waar vindt u ons?

Osundalo B.V.
Abel Tasmanstraat 61
3165 AM Rotterdam-Albrandswaard
T 010 - 226 26 58
E info@osundalo.nl

 

 

 

 Waarom kiezen voor Osundalo

Persoonlijke benadering, betrouwbare garanties, kwaliteitsmaterialen en esthetisch aantrekkelijke installaties.