Energierekening omlaag

Heeft u ooit overwogen om zonnepanelen op uw dak te installeren? Veel huiseigenaren aarzelen om dit te doen vanwege de initiële kosten die gepaard gaan met dit energie-efficiënte huisverbeteringsproject. Maar de initiële kosten zijn al snel gedekt door het geld dat u bespaart met zonnepanelen. Hoe? Hier zijn vier manieren waarop u geld kunt besparen met zonnepanelen:

1. Bespaar geld op elektriciteitsrekeningen

Wek zelf stroom op met zonnepanelen in plaats van te vertrouwen op de prijzen van een energieleverancier. Zolang er daglicht is kunt u de energie van de zon gebruiken om alle elektrische apparaten in huis te gebruiken. Wat als er geen daglicht is? In dat geval wordt de stroom van het elektriciteitsbedrijf gebruikt als back-up. Vergeet niet dat het gebruik van zonne-energie gratis is, u betaald enkel voor de elektriciteit die u gebruikt als de zon niet schijnt.

2. Geen onderhoud nodig

Als onze Installateurs de zonnepanelen geplaatst hebben is zeer zelden nog onderhoud of reparaties vereist, het is daadwerkelijk een eenmalig bedrag voor jaren en jaren stroom. Dat wij vertrouwen hebben in onze materialen laten we zien met onze lange garanties van 15 tot 25 jaar.

3. Belastingvoordelen

Als particulier betaald u geen BTW meer ingaande per 1 januari 2023.

4. Stabiele elektriciteitskosten

Nutsbedrijven vertrouwen veelal op kolen, olie en aardgas om huizen in het hele land van stroom te voorzien. De kosten van deze drie fossiele brandstoffen zijn gevoelig voor marktschommelingen. Als huiseigenaar heeft u vast gemerkt dat de elektriciteitskosten in de loop der jaren stijgen. Met zonnepanelen beschermt u uw zelf grotendeels tegen de stijgende elektriciteitskosten die in de komende jaren onvermijdelijk zullen zijn.


U ziet het, ook al vergt de installatie van zonnepanelen een forse financiële investering, deze woning upgrade betaalt zichzelf in ‘no-time' terug!

 

Waarom Wachten?

 

 Vraag een offerte aan« vorige pagina

Waarom kiezen voor Osundalo

Persoonlijke benadering, betrouwbare garanties, kwaliteitsmaterialen en esthetisch aantrekkelijke installaties.