Nissewaard

Gemeente Nissewaard gaat ook opgewekt de toekomst in!

Zonnepanelen project gemeente Nissewaard

Wie zijn wij?

Osundalo is een duurzaam bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren en installeren van zonne-energie installaties. Dit doen we voor zowel huizen als bedrijven.

Zo kan iedereen slim profiteren van zonne-energie. Voordat onze monteurs starten aan de zonnepanelen installatie stemmen wij alles tot in de puntjes af met onze klanten. Een goede voorbereiding is het halve werk en maakt dat je niet voor verrassingen komt te staan. Daarom werken we met persoonlijke aandacht aan jouw duurzame wensen. 

Wat doen wij

Osundalo is een duurzaam bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren en installeren van zonne-energie installaties. Dit doen we voor zowel huizen als bedrijven.Zo kan iedereen slim profiteren van zonne-energie. Voordat onze monteurs starten aan de zonnepanelen installatie stemmen wij alles tot in de puntjes af met onze klanten. Een goede voorbereiding is het halve werk en maakt dat je niet voor verrassingen komt te staan. Daarom werken we met persoonlijke aandacht aan jouw duurzame wensen.

Aanbieding

ssss
asdas
asfds

sdgfdg

sdfgdf

 

 

 Waar vindt u ons?

Osundalo B.V.
Abel Tasmanstraat 61
3165 AM Rotterdam-Albrandswaard
T 010 - 226 26 58
E info@osundalo.nl

 

 

 

 Waarom kiezen voor Osundalo

Persoonlijke benadering, betrouwbare garanties, kwaliteitsmaterialen en esthetisch aantrekkelijke installaties.