Wat is groene stroom?

Het moment dat u kiest voor een zonnedak kiest u voor de toekomst. Groene stroom opwekken betekent leven op duurzame energiebronnen, zoals wind en zon. Deze bronnen zijn beter voor het milieu dan 'grijze' energie. Groene stroom is duurzaam en wat is het precies?

Groen heeft de toekomst

Zonne-energiesystemen halen schone, zuivere energie uit de zon. Beter bekent als groene energie. Door zonnepanelen op uw huis te installeren, helpt u de uitstoot van broeikasgassen tegen te gaan en verminderd onze collectieve afhankelijkheid van fossiele brandstoffen. Traditionele elektriciteit wordt opgewekt uit fossiele brandstoffen zoals steenkool en aardgas.

Hoe weet u of u groene stroom gebruikt?

In het dagelijks leven gaat u geen verschil merken tussen groen of grijze energie. De stroom komt nog steeds uit het stopcontact zoals we gewend zijn. Alleen maakt u nu een groene impact op het milieu en ook op uw energierekening ga je besparen. Het kan voorkomen dat de energie die uw zonnepanelen opwekken niet uw totale verbruik dekt. In dit geval neemt u ook stroom af van uw energieleverancier. Niet getreurd! In dat geval kunt u er ook voor kiezen om groene stroom af te nemen. Vaak krijgt men dan een garantiecertificaart of een groencertificaat toegestuurd.

 

Meteen overstappen!

 

 « vorige pagina

  

Groen stroom
  Waarom kiezen voor Osundalo

Persoonlijke benadering, betrouwbare garanties, kwaliteitsmaterialen en esthetisch aantrekkelijke installaties.