Nederlandse klimaat

Er wordt vaak gedacht dat zonne-energie alleen opgewekt kan worden als het heel zonnig is. Dat is een fabeltje

Opgewekt de toekomst in!

 

Zakelijk


Fijn dat u de keuze hebt gemaakt te gaan verduurzamen.
Het laten installeren van zonnepanelen is een mooie en simpele stap om bij te dragen aan verduurzaming. Wij helpen graag bij het uitvoeren van deze stap. Door onze jarenlange ervaring weten wij hoe we ons aan een strakke planning moeten houden zonder verlies van veiligheid en kwaliteit. 

Wat houd een opgewekte toekomst in?

 
Nederland 'verduurzaamt'. Osundalo 'gidst' klanten door het landschap van zonnepanelen.

Onze bijdrage

Osundalo werkt met een gedreven team dagelijks aan het besparen van energie, het verduurzamen van woningen en bedrijfspanden en daarmee uiteindelijk aan het welzijn van onze aarde. We leveren met name duurzame energiesystemen aan kantoren en woningen. De energierekening zal omlaag gaan én we letten op het comfort en welzijn van de gebruikers van het desbetreffende vastgoed. Door de door ons verzamelde data te monitoren, kunnen we de energieprestaties goed meten en voorspellen. Door te blijven monitoren en meten, blijven we scherp en houden we onze energieconcepten up-to-date. Met andere woorden: Als het gaat om ontwikkelen, ontwerpen, realiseren en exploiteren van energiezuinige en duurzame gebouwen en woningen, moet u bij ons zijn.

Nederlandse klimaat

Er wordt vaak gedacht dat zonne-energie alleen opgewekt kan worden als het heel zonnig is. Dat is een fabeltje. Hoe warmer het is, hoe meer weerstand er ontstaat in het zonnepaneel. En hoe hoger de weerstand, hoe moeilijker het paneel energie opneemt. Het Nederlandse klimaat is daarom uitstekend geschikt voor het energie opwekken via zonnepanelen. Daarnaast hebben we in Nederland minder mistdagen doordat er weinig uitstoot van fijnstof is. Dat betekent dat de lucht schoner is en er makkelijker energie opgewekt kan worden. Ook als het bewolkt is, kan er energie opgewekt worden. Desalniettemin heeft Nederland jaarlijks meer dan genoeg zonuren om ruim voldoende energie op te wekken.
 

  

Onze zakelijke markt

Woningcorporaties

Binnen een aantal jaar moeten alle woningen voldoen aan een bepaald standaard met betrekking tot duurzaamheid... Lees verder »

Vastgoedbeheerders/MKB

De zon geeft ieder uur meer energie aan de aarde dan de mensheid per jaar verbruikt... Lees verder »

Agrarische sector/Tuinbouw

De meeste boerderijen en landbouwbedrijven hebben gebouwen die geschikt zijn voor PV-installaties op daken. Lees verder »

 Waarom kiezen voor Osundalo

Persoonlijke benadering, betrouwbare garanties, kwaliteitsmaterialen en esthetisch aantrekkelijke installaties.