Osundalo

Mensen opgewekt de toekomst in helpen: dat is wat wij doen

Over ons

Wie zijn wij?

Osundalo is een duurzaam bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren en installeren van zonne-energie installaties. Dit doen we voor zowel huizen als bedrijven.

Zo kan iedereen slim profiteren van zonne-energie.

Osundalo B.V.

Voordat onze monteurs starten aan de zonnepanelen installatie stemmen wij alles tot in de puntjes af met onze klanten. Een goede voorbereiding is het halve werk en maakt dat u niet voor verrassingen komt te staan. Daarom werken we met persoonlijke aandacht aan uw duurzame wensen.

Erkend leerbedrijf

Met trots mogen wij onszelf een erkend leerbedrijf noemen. Dat betekent dat we hbo en mbo studenten opleiden. Zoek je een stageplek of een leer-werktraject? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!


Maatwerk bij iedere installatie

De ene zonnepanelen installatie is de andere niet, daarom passen wij ons aan naar uw duurzame wensen en de (bouwkundige) omstandigheden om ervoor te zorgen dat elke installatie vlekkeloos verloopt.
 

Persoonlijk contact

Gedurende het gehele traject heeft u contact met een persoonlijke installatie adviseur die zorgt dat vanaf het eerste moment alles tot in de puntjes duidelijk is en wordt geregeld.
 

Professionals met passie

Onze monteurs doen hun werk vakkundig en, even zo belangrijk, met een glimlach om u op alle vlakken een zorgeloze en fijne installatie te bezorgen.
 

Pas tevreden wanneer u opgewekt bent!

Na iedere afgeronde zonnepanelen installatie wordt contact met u opgenomen om u te vragen naar uw ervaringen van onze geleverde diensten. Zo zijn wij instaat ons bedrijf continu te verbeteren en kunnen wij met trots 100% klanttevredenheid garanderen.

Certificeringen & Erkenningen

Osundalo B.V. (KVK-nummer: 77579550) handelt gecertificeerd conform de criteria van NEN 1010/3140 en is VCA-gecertificeerd.Waarom kiezen voor Osundalo

Persoonlijke benadering, betrouwbare garanties, kwaliteitsmaterialen en esthetisch aantrekkelijke installaties.